Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Proč by vláda šetřila?? Bude rozhazovat. Před každými volbami zvýší deficit o cca 10 mld. Kč. Které přidá nám, důchodcům, a bude tomu hloupě říkat valorizace. Když to v tomto období udělá dvakrát (krajské a parlamentní volby) a v dalším třikrát, bude sekera v rozpočtu téměř padesát miliard (ano, ta "valorizace" se kumuluje).

A tak je to stále dokola: náhrada darebáckých otců, zvýšení přídavků ubohým nezaměstnatelným (= líným), ...

0 0
možnosti
VV

Valorizace u mne to nejsou ani dve desitky navic,.

0 0
možnosti
AK

A je to tu zas.

To je vážně tak těžké pochopit, že rozpočet má jak výdajovou stránku tak stránku příjmovou? A že není země, která by se k prosperitě proškrtala?

Konec konců před nedávnem uplynulých 7 let pravicového vládnutí s nesmyslnými škrty, které potopily naši zem do opakovaných a zbytečných recesí, ukazují totéž.

Paradox spořivosti, který k úsporám nevede, přece znal už J.M.Keynes.

0 1
možnosti
VH

Pozor. Ty nesmyslné škrty potopily do opakovaných recesí celý svět. Ano - škrty, které vedou ke snížení schodku také sníží HDP. Vy chcete mít HDP nafouklý práškem zadlužení?

0 0
možnosti
VV

K tomu prebytku, dodnes nechapu proc si vlady na prelomu stoleti kdy hospodarstvi rostlo o hodne procent, vlady misto splaceni drivejsich dluhu delaly dalsi.

Ale asi nemely ministrem financi cloveka jako Wolfgang Schäuble.

2 0
možnosti
MT

Tak to je snad poprvé, kdy jsem Vám dal plus !R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik