Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Tato vláda je samozřejmě nelegální. Neboť vznikla v rozporu se zákonem. Jak pravil pan prezident: Nepředložení lustračního osvědčení je nepřekročitelnou zákonnou překážkou k jmenování člena vlády. Protože je takové jmenování v rozporu s nepřekročitelným požadavkem zákona, je od samého počátku neúčinné. Je tedy neúčinné prvotní vyslovení důvěy vládě. Bohužel - nikdo nezákonné jednání prezidenta (v tomto případě fatální) nenapadl.

PS: To není o Babišovi - to je o navrhovateli Sobotkovi a zejména o zákony všeobecně popírajícím prezidentovi.

2 0
možnosti
JL

Muj navrh. (vim sice, ze zde neprojde, ale prece)

Kazdy hlavni socialni program musi mit specialni konto. (kazdy obcan je muze znat.) A take se muze na internetu podivat, jak tento program si stoji. Tento program MUSI mit specifikovany prijem. (jinymi slovy, odkud penize budou prichazet). Na tento prijem, po odhlasovani Parlamentem, NESMI zadna cast moci (mame jich mit TRI) sahnout. Jen Parlament muze po stanovene dobe, upravit prijem. Pri celkove uprave programu, tedy i vydeje, vysledek domluvy v Parlamentu musi byt predlozeno obcanum ke schvaleni. Jedna se hlavne o duchodove zabezpeceni, nemocenske pojisteni a socialni podporovy program. Dekuji.

0 0
možnosti
Foto

Že je zdravotní pojištění daň není vůbec žádná novinka. Čili jak žádnou velkou změnu bych to neviděl. Stát do zdravotnictví ty peníze nalít musí tak jako tak, celkem jedno kudy.

0 0
možnosti
KD

A nezapomněl jste na to, že tuto vyděračskou eko daň zavedla vláda pod vedením ODS? Ale to už je asi zapomenuto, tak jak bude doufám zapomenuta vaše strana. A dá Bůh i v UH.

1 0
možnosti
JL

Ale pod patronatem DNESNI koalice, pane Drobny, budete tu "vyderacskou" dan platit dal.

1 0
možnosti
MT

"...kdy chudí začnou dotovat své bohaté spoluobčany..." No vida, jak nam ten kapitalizmus funguje !

1 0
možnosti
KD

Proč se nepodíváte na svoji pásku, než začnete psát bludy. Bezdětnému s výplatou okolo průměrné mzdy stát sebere 43% ze superhrubé mzdy. Není to málo, to ne, ale není vašich 60%. Tak nelžete.

1 2
možnosti
Foto

Nelže. Má pravdu. Mluví o odvodech z 10.000 hrubého, takže 2.600 zaplatí zaměstnanec a 3.400 zaměstnavatel, což společně dělá 6.000, a to je těch 60 %.

2 1
možnosti
MK

Souhlas se vším, kromě Babišova střetu zájmů. Je pravda, že to před volbami všichni věděli, avšak nelze z toho usuzovat, že s tím všichni souhlasili. Souhlasilo s tím těch jeho 25% voličů (nebo jim to bylo spíše lhostejné), avšak většina ze zbylých 75% je ostře proti tomu.

2 1
možnosti
Foto

„Bude to poprvé v dějinách, kdy chudí začnou dotovat své bohaté spoluobčany.“

Nikoli – co takové „stavební“ spoření, které je ve skutečnosti docela normální psoření, ovšem zvýhodněné státním příplatkem? Můžete za to jet na dovolenou, koupit si hodinky s vodotryskem... a státní příspěvek zaplatí všichni, zejména k ti, kteří nemají na to, aby si „stavebně“ spořili.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik