Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a75n 55R77á46ž

11. 3. 2016 17:42

Aféra s Čapím hnízdem je trapná v několika směrech. Ukázala, že Babiš je v podstatě "balík" který neumí analyzovat opravdový průšvih a oddělit ho od lehce přehlížitelné politivké hlouposti,, jakou byla jeho proklamovaná podpora Kliniky.. Nevěřím, že by mu jeho nový PR manažer s praxí u ODS či ČSSD nedokázal napovědět, že by měl mlčet, nechat některým z manažerů Agrofertu zahrát "hnízdo" do autu a s nějakým omluvným prohlášením dotaci vrátit. Ale to by nemohl mít šéfa Babiše, brouka Pytlíka, který ví všechno nejlíp a který rady nepotřebuje.

No a dalším podivným aspektem je chování špiček ČSSD. Sobotka je slizoun a zbabělec, takže jeho mlžení je "normální", ale že ostatní si hrají na mrtvého chrousta s nožičkami nahoře, mne opravdu udivuje. Taková nahrávka na získání bodů před krajskými volbami, a nic. To provokuje otázku: Co na ně Babiš má?

3 0
možnosti
MD
ZJ

Páter Halík by mohl být prezidentem v USA. Tam by to takový sešup nebyl.

Moralista a žvanil, jako Obama.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik