Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Osud Letu Kunovice je ukazka ruske chytrosti. Na druhou stranu nam ukazuje idiotske mysleni obcanu CR. Myslim tim jejich pristup ke snaze se vyrovnat zivotni urovni nasim sousedum. Zakladni motto je. Kdyz nebude Cech vlastnit vyrobu, NIKDY se sousedum NEVYROVNA, Muze jeste ztratit vice. Priklad LETU je dobry bez dalsi diskuze.

Poznamka ode mne na nase politiky. Nevim kdo vas ucil. Protoze vase vize budoucnosti CR neni podle uspesnych (ceskych) podnikatelu. Vase viza nas pomalu privadi na uroven "otroku" tech, kteri nasledovali zakladni pravidla uspesneho naroda. Musime vlasnit, potom muzeme rozhodovat!!!!!

To mluvim k osobam se jmeny jako Klaus, Zeman Topolanek Gross, Sobotka, Necas, Paroubek, Kalousek a mnoho dalsich. (jestli jsem nekoho podle vas vynechal, prominte).

0 0
možnosti
DV

D89a62v96i43d 53V44l58k

7. 5. 2016 16:17

Ten Let je průšvihy a hlavně bolestný odliv high těch technologie.Přesně takhle dopadnou Zemanovi kamarádšofty Vám R^

0 0
možnosti
PK

Ale Let se potácí prakticky od "revoluce", pak byl čas s nadsázkou pod Moravanem (irský, ne ruský kapitál) a furt špatný. Že to někdo prodával Rusům tak asi za to nemůže Zeman A že Čína vstoupila do Slavie či Travel Servisu - to také podepsal Miloš? A co takoví Švédové když jejich SAAB je čínský?

1 0
možnosti
VV

No vidite, v CR by si ten soud dal na cas a po 20-ti letech by na nem exekutor pozadoval 20 milionu.

0 0
možnosti
JR

J77a21n 35R59á55ž

7. 5. 2016 19:48

Vy vždy svým příspěvkem klepnete hřebíček na hlavičku. Ovšem obvykle je ten hřebíček dalece vzdálen od tématu.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Karma R^ A naprostý souhlas k tomu...

6 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik