Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59. 16G94r59o93h

6. 8. 2016 0:01

Pane autore, zjistěte si nejdříve fakta a do svého blogu nepište nepravdy. Náměstkyně ministra financí Alena Schillerová společně s generálním ředitelem celní správy Mgr. Milanem Poulíčkem nabídli Šlachtovi post zástupce ředitele pro oblast pátrání z důvodu nových kompetencí celní správy ohledně hazardu a vyšetřování trestních činů u DPH. Šlachta pokud nabídku přijme musí projít přijímacím řízením a pak se přihlásit do výběrového řízení na tuto funkci, pokud ho výběrová komise vybere je pak jmenován do funkce.

U druhého případu mícháte dvě věci v jednu. Ten stěžovatel dostal pokutu od PČR na místě nezaplacenou. Tato pokuta byla předána CÚ pro hl.m. Prahu k vymáhání. Stěžovatel sice pokutu zaplatil ale uvedl špatný variabilní symbol (IČ nebo RČ), částka byla připsána na příslušný účet CÚ ale vedena jako neidentifikovatelná platba. Na osobním účtu stěžovatele vedeného CÚ byl pořád dluh, proto CÚ začal dlužnou částku vymáhat. Po ověření vlastníka účtu, došlo k blokaci jeho účtu a sražení dlužné částky. Kdyby ten stěžovatel nebyl blb,tak měl CÚ prokázat, že dlužnou částku již zaplatil a že došlo k chybě v psaní, těch 300 Kč co zaplatil poprvé by mu bylo vráceno.

Místo toho dost vulgárním způsobem počastoval CÚ nadávkami a ve správním řízení mu byla rozhodnutím vyměřena pokuta ve výši 30.000 Kč. Proti rozhodnutí se může odvolat, případně po ukončení odvolacího řízení se i soudit.

Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/potvrzeno-slachta-dostal-nabidku-byt-namestkem-celni-spravy-1312572#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

0 0
možnosti

U Babiše je odmítání migrantů pouze politický kalkul před volbami. Po nich bude všechno jinak.

0 0
možnosti

:-)......POdívejte se, pane autore ! Svět se mění a lidé s ním. Co je dnes pravda, za rok už nemusí být. Změní se spousta věcí a jen hlupák může pořád tvrdit, že trvá na tom, co bylo před rokem. Byl by k smíchu ! Něco jiného je, když se točí jako korouhvička a ze dne na den mění svůj názor. Dobrý případem je premiér. Ten se poradí s poradci Merkelové a podle toho vystupuje.

Pokud se týká Šlachty. Od roku 2000 se chystá reorganizace a nejednou "rychle a zběsile" , hlavně tajně to upeče Chovanec s Tuhým za požehnání Sobotky. Ti musí mít setsakra strach, protože museli předpokládat odpor nezúčastněných a přesto riskli. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Dokonce Chovanec už zase bude dělat finanční policii, kterou zrušil Langer. Jak kdyby nestačila kobra.Ale tu ovládá Babiš. Jen ať klidně Šlachtu zaměstná, je to špička a hlavně......nic se nedostalo ven. KDyž politik neví, jestli se náhodou po něm nejde, tak to má opravdu těžké spaní! "Reorganizace" to vyřešila, informace o stíhaných budou, o to se přičiní Mazánek.!!

2 2
možnosti
Foto

Pokud se týká Šlachty. Co dákázal. Nic. Nevím, proč se z něj dělá Bůh, jako kdyby na něm stála Policie ČR. Jeho útvar vyšetřoval věci, kterému nepříslušeli. Reorganizací Policie ČR prodělalala neurékom a nikdy kolem toho nebyl takový hubuk. Kdo jej dělá ? Babiš ? Proč asi ? Sám Babiš přiznal, že předtím než byl Šlachta odvolán, několikrát jednal se Šlachtou. O čem s ním jednal to neřekl.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS