Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďte rád, že na to nedostanete peníze. Kdybyste je dostal, musel byste řešit veřejnou zakázku a to je prakticky pro každého starostu jízdenka do kriminálu. Buď byste to opravil a něco by bylo špatně nebo byste to neopravil a také by to bylo špatně. Bývalí starostové by mohli vyprávět, mysleli dobře zřízení kanalizace v obci, dnes jsou z nich mediálně osočovaní zoufalci jednou nohou v kriminále.

1 0
možnosti
HJ

Ono přece nejde jen o prostředky na opravu, nejpodstatnější je učinit rozhodnutí, kdo - kromě oné drobné části určené pro zřízení muzea totality - bude zbytek areálu využívat a ponese tedy ony obrovské peníze na zajištění tak rozsáhlého a finančně náročného provozu.

0 0
možnosti
DV

D35a83v72i33d 10V75l30k

22. 8. 2016 17:14

Já nevím jestli bych chtěl pracovat v budovách, kde se stalo tolik zla a neštěstí, kde umřelo a bylo trápeno a mučeno tolik lidí. A megalomanské památníky jsou taky k ničemu. Zbořte to, udělejte tam park s vkusným malým pomníkem a hotovo.

0 0
možnosti
JF

J56a29n 97F79r85o90l33í89k

22. 8. 2016 16:40

Politici tu přece jsou od toho aby slibovali. Prostě Vám to zařídil.;-D

0 0
možnosti
OP

Pan Václavek to napsal nekompromisně, já bych to viděla tak, že studijní přípravu by si Uherské Hradiště mělo zajistit samo a vůbec by se nemělo pouštět do nějakých majetkoprávních rošád. Když bude kvalitní studie, která případně rozloží opravy do několika etap, nějaká tak koruna kápne jak z ministerstva, tak z EU (pokud ještě nějaká EU bude).

0 0
možnosti
VP

A co takhle si to opravit sami a za své, natáhnou ruku a říct dej, umí každý ... no jo, ale do koho by se pak kopalo, že.

Nejsem volič ANO a pan ministr Babiš mou maličkost pěkně sejří, ale tady se už fakt každý jen naučil natahovat ruku a hulákat dej ...

0 0
možnosti
SB

A za jaké své? Ta věznice je v majetku státu. Zásadní problém je v tom, že se jednotlivé složky státu nedokážou mezi sebou domluvit.

3 0
možnosti
MK

M40i46l95a38n 41K36e66s41l

22. 8. 2016 15:35

Babiš slíbil peníze na věznici.No,ale mezi tím Sobotka slíbil peníze doktorům,učitelům,hasičům,záchranářům,přidal sobě a partajím a něco málo penzistům .Potom ještě kantorům slíbil,že na prachy nebudou čekat na příští rok,ale dostanou je hned.No jo přeborník ve slibování a zadlužování to přehnal. a může za to Babiš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik