Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně tak.Ten,kdo to ještě neumí,nebo nemá na bonzování žaludek,tak ho to prostě donutíme,se naučit.Je to ale hrůza!:-(

0 0
možnosti

Vydržte. Prý v roce 2025 přejde Saturn z Jupitera do Uranu a všechno bude jinak, a to bude znamenat konec multikulti i konec miliardářů v politice :-)

0 1
možnosti

J90i48ř75í 76F69á40b15i31k

10. 1. 2017 20:45

Pane Bárta s veškerou úctou musím oponovat. Pokud podáte trestní oznámení pro dotační podvod. Pokud je mezi osobami vysoce postavený politik. Budete následně bez důkazů obviněn ze závažného zločinu. Poté když nepřestanete Vás navštíví vyšetřovatel kriminálky a sdělí Vám, pokud nepřestanete půjdete sedět. Protože nepřestanete , Jdete během dvou let dvakrát na nezákonnou vazbu.Když ani toto nepomůže zapálí Vám dům, zabijí psa stáhnou z kůže, přijdou Vás oběsit, Vyhrožují Vám, vnikne Vám v nočních hodinách ozbrojený útočník do domu a ze všech stran se Vás ptají zda se nebojíte o život. Pouze policie na tom nevidí nic zvláštního. A tak když je po šesti letech nařízeno vrácení dotace pro porušení podmínek, Jste označen za udavače. Následně zjistíte , že město směřuje k bankrotu. Pokud se tak stane . Budu jako občan žalovat státní úředníky že svou nečinností dopustili páchání trestné činnosti díky které je město v Insolvenci. Toto je realita kterou s mou rodinou prožíváme. Proto by si měl dobře rozmyslet každý kdo chce s politiky bojovat a hájit městský majetek. Tato kauza se odehrává na Hoře Svaté Kateřiny. Je to pouze zlomek dění v této kauze.

0 0
možnosti
Foto

Buď nemáte pravdu vy, s těmi vidlemi, nebo úřastnice diskuse na ČT24, která tvrdí, že vypnutí senic nezměnilo a jen na webu zmizelo tlačítko nahlásit. Možnost kontroly, zda je účtenka zaevidována tam zůstalo a tím se podle ní nicnezměnilo.

ČT24 jejímu vyjádření dalo poměrně velký prostor.

Vaše vidlová reakce?

0 0
možnosti

Největší prča je, že ten udavačský web byl v konfliktu s Trestním zákoníkem:

http://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=578698

1 0
možnosti

Příliš dlouhá slátanina na čtení.

Vzhledem k tomu, že se i případy korupce začnou vyšetřovat až na něčí oznámení, tak by i takové oznamování mělo být ze zákona trestné, nejlépe doživotím, když už nemáme trest smrti. Doufám, že takové zákony pravicové strany prosadí. Tím zmizí i korupce. ;-D;-D;-D

0 8
možnosti

Zatím je to tak, že dle TZ je naopak trestné nepodání trestního oznámení v případě zjištěné korupce. :-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš lže, vždycky lhal a lhát bude... to je axiom.

O udavačské stránce samozřejmě věděl, dokonce jí propagoval a chlubil se s ní, myslím, že u Moravce.

Tato osoba už jiná nebude, kdo od něj očekává přínos pro stát a občany je blázen. No.... je jich tu hezkých mnoho stotisíců. A to je na pováženou. Navíc je to na delší dobu záruka horších časů.

14 1
možnosti

To máte dost bezesné noci, když má Babiš takovou podporu, že? Já ho nevolil a volit nebudu, ale to antibabišovské šílenství mu přihraje mnoho dalších voličů.

2 4
možnosti

Dobře napsáno,ale pořád zůstává otázka co udělali a co mohli udělat politici ostatních parlamentních stran,aby ten prostor ke koblihovému zblbnutí ANOistů a socialistů nebyl tak velký?

Místo sebereflexe a přehodnocení svého programu tradičně zůstali u nálepkování do ANOismu. Ani ta pravice není jednotná,takže jaká je nabídka pro voliče?

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Politik, starosta Uherského Hradiště, krajský zastupitel, Zlínský kraj http://www.stanislavblaha.cz Facebook: https://www.facebook.com/Ing.StanislavBlaha Twitter: www.twitter.com/StanislavBlaha

Seznam rubrik