Diskuse

Andrej Babiš oficiálně zůstává agentem Burešem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58a23r81a 28R43a47n79k

14. 10. 2017 5:06

R^toho agenta ze sebe nesmeje.

1 0
možnosti
Foto

Otázkou, jak vyhodnotit činnost agenta Bureše, nelze žádným způsobem odpovědět, ani vyčíst z dokumentů. Mezi agenty nalezneme jak ty očištěné, tak i politické vězně, kteří přísahají, že to podepsali pod nátlakem, tak bývalé buržoazní odborné pracovníky, kteří tu spolupráci měli podepsat v důchodovém věku.

Prostě téma agentů je dnes toliko perličkou pro historizující publicistiku, s níž je nutné zacházet velmi opatrně. Pouze ho používat pro zpřesnění data narození.

0 4
možnosti

Rv

Je mi líto, že Vaše názory neodpovídají pravdě, jako kdybyste nevěděl, jak to je doopravdy. Voliči ANO umí číst!

Soudní mašinerie na Slovensku nedokázala Andreji Babišovi prokázat, že byl agentem StB. Ústavní soud zrušil celý průběh soudů pro procesní chyby. A Andrej Babiš je srozuměn s tím, že se bude musit soudit znovu o vlastní očistu, že žádný vázací akt nepodepsal. Babiš ví, že průkaz spolupráce s StB není možný, i když je samozřejmé, že ve své pracovní funkci byl systematicky StB vytěžován.

Ono je těžké rozumět komunistickému režimu!

:-)

2 4
možnosti
Foto

Číst snad umí každý. Jen ty ,,výklady" jsou u každého poněkud jiné. Např. u člena ODS, kterým je autor článku(!), budou bezesporu v souladu se zájmy jeho ,,momentálně rodné partaje";-)

0 5
možnosti

M33i83l28a45n 64K90e39s98l

12. 10. 2017 21:19

Čemu věřit?Tomu,co STBáci napsali nebo tomu ,co říkají?Ať soud rozhodne tak či onak vždy bude někdo protestovat.

1 0
možnosti

především je to tak, že Babiš pracoval v té době v zahraničním obchodě.....a tam bylo zvykem že se odpovědní ptali těchto lidí, co viděli venku.....a pak si to někam zapsali..pod nějakou značkou.............

za další je to tak dávno, že to dnes nehraje roli, za další je BABIŠ v současné době jediný politik, který má nějaké vize..a chce zem někam dovést..což není vidět u nikoho jiného a nebylo to ani vidět u Klause či Havla..........

a tak kdo je rozumný jen trochu, ten bude volit Babiše a ANO..a ti ostatní se opět jen povezou.........nechají se táhnout silnou lokomotivou...a jejich život bude o něco lepší ale bez jejich přičinění..........

3 21
možnosti

Pane Bartoši. Já vždy když na vás někde narazím, tak už čekám, jaký nesmysl z vás vypadne. Nicméně tímto svým příspěvkem jste opět posunul úroveň svých nesmyslů na nový level. GRATULUJI a držím palce do dalších světlých zítřků, kde vás povede ulhaný Stbák!! Jo a ne. Jako mladý člověk vás prosím, ať si s tou vaší slavnou komunistickou udavačskou lokomotivou jedete sám. Děkuji.

12 2
možnosti

Zajímavý článek, ani jsem nevěděl, že se to tam takto vyvíjelo.

5 0
možnosti
Foto

Za informaci dík. S vašimi závěry souhlasím i s tím, že na volby to asi velký dopad mít nebude. Voliči AB si nepřipustí, že ze sebe nechali dělat blb.e a naletěli obrovskému lháři a podvodníkovi.

20 0
možnosti
Foto

V čem vidíte ten podvod? ono po 30 a více letech lna tom ještě záleží? Poškodil někoho? Ublížil někomu? Nevím o tom.

0 16
možnosti

To je přesně ten důvod že, ODS je dnes ve volebních preferencích tam kde je. Místo prezentování vizí a hospodářských koncepcí věnují její představitelé většinu svého času na mrhání planou kritikou tak jak to dělají v bláhové naději i všichni ostatní. A to je také zároveň paradoxně přesně ten důvod proč je tam kde je Andrej Babiš a proč ANO bude za dva týdny vítězem parlamentních voleb v roce 2017.[>-]

2 6
možnosti

Vase patoky nalejte do kanalu a lidem 'synci' konecne nalejte cisteho vina.

0 7
možnosti